هیئت داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی معرفی شدند

خانه ترانه در اینستاگرام خود هیئت داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی در بخش یک خاطره از فردا را معرفی کرد.
بر این اساس رستاک حلاج، سیامک عباسی و مهرداد نصرتی به عنوان داور معرفی شدند.
‎دبیر جایزه و رییس هیئت داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی ‎روزبه بمانی می‌باشد.

معرفی داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی : سیامک عباسی (زاده ۱۷ فروردین ۱۳۶۵) شاعر، ترانه سرا، آهنگساز، تنظیم‌کننده و خواننده است. سیامک عباسی از نوجوانی در دنیای شعر قدم می‌زد، ترانه سرایی را خیلی زود شروع کرده و زبان خود را نیز زود به دست آورد. در ابتدای ورود به دبیرستان، توسط یکی از دوستانش با ساز گیتار آشنا شد و پس از آن به نوازندگی گیتار در گروه‌های موسیقی تلفیقی پرداخت. هم‌زمان با ورود به دانشگاه موسیقی و فراگیری موسیقی آکادمیک؛ به عنوان صدابردار در استودیو‌های حرفه‌ای به صدابرداری مشغول شد. موسیقی الکترونیک را نیز به صورت حرفه‌ای، علمی و عملی دنبال کرد، به‌طوری‌که به مدت دو سال این عنوان درسی را (در رشتهٔ موسیقی) در دانشگاه علمی – کاربردی تدریس کرد.

معرفی داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی : رستاک حلاج مشهور به رستاک (زادهٔ ۱۳ تیر ۱۳۶۲)، خواننده، ترانه‌سرا، آهنگساز و نوازنده است. اولین ساز رستاک حلاج گیتاری بود که مادرش برای او خرید. رستاک موسیقی را از سن ۱۲ سالگی با نوازندگی گیتار آغاز کرد، و پس از پایان دورهٔ تحصیلی دییرستان آهنگسازی را به صورت آکادمیک دنبال کرد. همچنین در کنار نوازندگی و آهنگسازی به نوشتن ترانه نیز مشغول شد. اولین همکاری موسیقایی رستاک در سن ۱۹ سالگی با علیرضا عصار بود، که به خلق اثری به نام «یک اتفاق تلخ» انجامید. اثری با آهنگسازی و ترانه‌ای از رستاک حلاج و تنظیم فؤاد حجازی. این اثر در آلبومی قرار گرفت که این آلبوم بنا به دلایلی منتشر نشد. پس از آن علی‌رغم پیشنهادهای بسیار از سوی خوانندگان مختلف، تمام تمرکز خود را بر روی کارهایی با اجرای خودش قرار داد. اولین آلبوم رسمی او با نام پاییز سال بعد در سال ۱۳۹۴ منتشر شد.او یک کتاب هم با همین نام نوشته‌است. اولین کنسرت بزرگ او در ۲۹ آذر ۱۳۹۵ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد. همچنین تابستان سال ۱۳۹۴ یک کنسرت خیریه را در تهران روی صحنه برده‌بود.

معرفی داوران چهارمین جایزه‌ی ترانه‌ی افشین یداللهی : مهرداد نصرتی (متولد ۳ دی ۱۳۵۳)، آهنگ ساز، تنظیم کننده وخواننده است. او در کارنامه هنری‌اش سابقه همکاری با خواننده‌های مطرحی همچون ناصر عبداللهی، رضا صادقی، روزبه نعمت الهی، بهنام صفوی، سعید شهروز، امیر تاجیک، احسان خواجه امیری و… را دارد.با شروع مجدد موسیقی پاپ در کشور با ناصر عبداللهی آشنا شد و مسیر کار و همکاری با ناصر در زندگی شخصی او تأثیرات زیادی گذاشت و این دوستی و همکاری تاپایان زندگی ناصر عبداللهی ادامه داشت و در چندین آلبوم باهم همکاری داشتند. آهنگهای زلف رها، بی همتا، مهرعلی وزهرا، خونه وراز و چندین آهنگ دیگه از ساخته‌های وی می‌باشد. فوت ناصر عبداللهی اندوه زیادی برای این آهنگساز بودجو آورد و برای مدت طولانی اورا از عرصه کار و هنر دور کرد. در ادامه با صدا و سیما و برنامهای تلویزیونی همکاری کرد خوانندگان خوبی و مثل رضا صادقی (کوله پشتی) و محمد علیزاده (جزو مد که سال بعد به نام‌ ماه عسل تغییر کرد) رو در آثارش به مردم معرفی کرد. با آهنگ «یه مسجد» که با صدای امیر تاجیک اجرا شد و خیلی مورد توجه قرار گرفت در عرصه موسیقی پاپ جایگاه خوبی پیدا کرد. این اثر در صد اثر برتر بعد از انقلاب از نظر کارشناسان موسیقی سازمان صدا و سیما جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده‌است. همکاری با احسان خواجه امیری نقطه عطفی در کارنامه او بحساب می‌آید. وی در آلبومهای فصل تازه، یک خاطره از فردا، پائیز تنهایی و چندین سریال و برنامه تلویزیونی همکاری داشته که با تیتراژ ماه عسل ۹۴ بهترین تیتراژ سال برای این خواننده ساخت و همچنین بهترین ترانه دوسالانه سازمان رو با آهنگ سریال هشت و نیم دقیقه رو با صدای احسان به دست آورد. از سال ۷۶ همزمان همکاری خود را با تئاتر و سینما ادامه داد و با قطب الدین صادقی و نصرالله قادری در عرصه نمایش آثار خوبی رو آهنگسازی کرد؛ و همچنین در سینما با علیرضا امینی و سامان سالو و سعید تهرانی چندین موسیقی فیلم رو برای آثارشان ساخت و در جشنواره‌های مختلف جهانی شرکت کرد‌. وی بعلاوه در عرصه خوانندگی نیز آثار زیاد رو اجرا کرده و تیتراژها و تک ترک‌هایی رو روانه بازار کرده. مهرداد نصرتی همچنان در تمامی عرصه‌های موسیقی پاپ و موسیقی کودک و نوجوان، سینما و تلویزیون و تئاتر همچنان فعال است و مشغول ساخت آهنگهای جدید برای برنامه‌های مختلف می‌باشد.

 

اینستاگرام بارکاو را دنبال کنید.

برای دیدن سایر اخبار و فراخوان‌های هنری اینجا کلیک کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *